• الساعة : 00:00
  • التأریخ : 10/12/2018
  • رمز الخبر : 8246
برگزاری سمینار " آشنایی با شركت های دانش بنیان فرصت ها و مزایا " در دانشكده نفت اهواز

سمینار " آشنایی با شرکت های دانش بنیان ، فرصت ها و مزایا " در روز دوشتبه مورخ 97/09/12 با همت انجمن علمی دانشکده نفت اهواز و  حضور جمعی از دانشجویان علاقمند برگزار گردید. در این جلسه ابتدا مدیر مرکز رشد دانشگاه آقای دکتر زمانزاده پیرامون اهمیت اقتصاد دانش محور ، انواع نوآوری ،  نحوه ورود به مراکز رشد و  چگونگی گذراندن مراحل تجاری سازی محصول و شرایط و  نحوه اخذ مجوز دانش بنیانی شرکت ها سخنرانی نمود.  در ادامه مدیران دو شرکت دانش بنیان مرکز رشد دانشگاه آقایان مهندس قربانی مدیر شرکت نواندیش فناوران صنعت اروند و مهندس جابری مدیر شرکت داناسازان صنعت افق پیرامون دستاوردهای شرکت های مربوطه و فرصت ها و چالش های موجود سخن گفته و به سئوالات  دانشجویان پاسخ دادند.

الدرجة :  0 |  المجموع :  0

اللصوق